جلسه کمیته آموزش ، پژوهش و اسناد دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان

بسمه تعالی

اولین جلسه کمیته آموزش ، پژوهش و اسناد دفاع مقدس بنیاد حفظ آثار و ارش های دفاع مقدس استان گیلان صبح روز سه شنبه 25 شهریور ماه 1399 با حضور اعضای مدعو در اتاق شورای معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه گیلان برگزار شد .

در این جلسه  معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان ضمن عر ض خیرمقدم محضر عزیران حاضر در جلسه و تسلیت ایام  محرم به موضوع فرهنگ ایثار و شهادت بویژه امسال که مقارن با چهلمین سالگرد دفاع مقدس می باشد،  پرداختند.

ایشان ضمن بیان رونمایی از کتاب های « زینب های خط مقدم » و « شهید امیر » که توسط اعضای هیات علمی دانشگاه به زیور طبع آراسته شده بود تمهید مقدمات دانشگاه گیلان برای برگزای همایش ملی « دستاوردهای چهل سالگی دفاع مقدس » و روند شکل گیری اعضای کمیته های اجرایی و علمی پرداخته و حضور دانشگاههای مطرح کشوری ازجمله دانشگاههای علامه، باهنر کرمان، الزهرا، اصفهان، بوعلی همدان و شیراز را مقوم علمی این همایش دانسته و نوید چاپ مقالات منتخب در نشریات علمی و پژو هشی را دادند.

بهسازی و ساماندهی بوستان سروقامتان، ثبت خاطرت شفاهی آزادگان معزز دانشگاه از دیگر بر نامه های بود که خانم دکتر کریمی، پایان کار و اتمام مراحل اجرایی آن را در هفته دفاع مقدس امسال و گرامی داشت روز شهید در اسفند ماه سال جاری اعلام نمودند .  .

ارائه و تشریح برنامه های شاخص دستگاه های مدعو همچون بنیاد شهید و امور ایثارگران، فرماندهی ناوگان شمال ارتش، سازمان آموزش و پرورش استان، مرکز اسناد و کتابخانه ملی، دانشگاه آزاد واحد رشت و ... از بخش های دیگر این جلسه بود .