جلسه هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت

در ابتدای این جلسه خانم دکتر کریمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص بزرگداشت و تعظیم شعائر الهی در جامعه، مطالبی را بیان نمودند و با توجه به فرارسیدن ماه ذی القعده و میلاد حضرت امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه(س)، به  برنامه ریزی برای برگزاری ویژه برنامه بزرگداشت دهه کرامت در دانشگاه، تأکید داشتند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین بصیری مسئول نهاد نیز در خصوص اهمیت پرداختن به زندگی حضرات معصومین ، مطالبی را تشریح کردند .در پایان جلسه نیز تصمیماتی در خصوص مراسم جشن دهه کرامت در دانشگاه گیلان اتخاذ گردید.

شایان ذکر است این جلسه با حضور معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مسئول بسیج اساتید و عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه و  کارشناس قرآنی دانشگاه در روز یکشنبه مورخ 3 مرداد 95 برگزار شد.