بیانیه دانشگاه گیلان به مناسبت حماسه ملی 9 دی

دانشگاه گیلان با صدور بیانیه ای ضمن گراميداشت حماسه بزرگ مردمی در 9 دی 1388 ، بار دیگر حمايت همه جانبه خود را از ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولايت فقيه اعلام داشت . در این بیانیه آمده است : حماسه 9 دی به عنوان نمادی از وحدت ملت ایران در سایه پیروی از ولایت فقیه و بر اساس پیام عاشورا ، يکی از حماسه‌های ماندگار پس از انقلاب را پدید آورد و سبب شد تا ملت بزرگ ايران بار ديگر ضمن تجديد بيعت با آرمان‌های امام راحل و ولايت فقيه، فتنه گران و حاميان خارجيشان را رسوا و تداوم انقلاب اسلامی را در برابر اين گونه حوادث بيمه کنند. در بخش دیگری از این بیانیه آمده است : اعتقاد راسخ داریم که در سایه اتکال به خداوند متعال ، بصیرت و آگاهی ، وحدت و همدلی ، عمل به قانون اساسی و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری ، می توان مسیر توسعه و پیشرفت را با سرعت طی نموده و شاهد سربلندی و عزت روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود. مشروح این بیانیه در بخش زیر آمده است :

بسم الله الرحمن الرحیم

سال 1388 در تاریخ پر افتخار جمهوری اسلامی سالی مملو از درس و تجربه برای ملت قهرمان ایران بود . سالی که حضور افتخار آمیز و  پر شور آحاد ملت در انتخابات ریاست جمهوری یکی از ماندگارترین جلوه های مشارک ت ملی را رقم زد ولی بی بصیری برخی خواص و فتنه انگیزی و توطئه دشمنان قسم خورده ایران اسلامی ، این حلاوت و شیرینی را از کام مردم غیور ایران دریغ نمود .

دشمنان انقلاب اسلامی در داخل و خارج کشور که از  پایداری ، مقاومت و هوشیاری ملت ایران ز
خم ها خورده اند ، همواره مترصد فرصتی برای ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی هستند . این بار نیز بدخواهان با تمام  هیمنه خود در جنگی نرم و تمام عیار وارد شده و  تلاش نمودند تا از یک مسئله داخلی کشور در جهت نیل به اهداف شوم خود استفاده نمایند  .

وقایعی که در ماه های بعد از انتخابات پدید آمد ، ماهیت جریان فتنه و اهداف دشمنان را آشکارتر ساخت تا آن جا که بی شرمانه اصل ولایت فقیه که از اصول متعالی قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی است را نفی نموده و مقدسات مردم مسلمان ایران را در روز عاشورا هتک حرمت کردند.

همانگونه که فتنه‌های مختلف در دوران پس انقلاب اسلامی همواره به برکت روشنگری و تدبیر رهبری انقلاب و بصيرت مردم متدين نتوانست به نتيجه مورد انتظار دشمنان برسد ،  اين بار هم حضور هوشيارانه و به موقع مردم در صحنه ، موجب فضاحت و شکست مجدد دشمنان جمهوری اسلامی و عناصر داخلی آنها شد .
حماسه 9 دی ماه 1388 به عنوان نمادی از وحدت ملت ایران در سایه پیروی از ولایت فقیه و بر اساس پیام عاشورا ، يکی از حماسه‌های ماندگار پس از انقلاب را پدید آورد و سبب شد تا ملت بزرگ ايران بار ديگر ضمن تجديد بيعت با آرمان‌های امام راحل و ولايت فقيه، فتنه گران و حاميان خارجيشان را رسوا و تداوم انقلاب اسلامی را در برابر اين گونه حوادث بيمه کنند.

دانشگاه گیلان ضمن گراميداشت اين حماسه بزرگ مردمی ، بار دیگر حمايت همه جانبه خود را از ارزش‌های انقلاب اسلامی و ولايت فقيه اعلام داشته و اعتقاد راسخ دارد که در سایه اتکال به خداوند متعال ، بصیرت و آگاهی ، وحدت و همدلی ، عمل به قانون اساسی و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری ، می توان مسیر توسعه و پیشرفت را با سرعت طی نموده و شاهد سربلندی و عزت روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهیم بود.

روابط عمومی دانشگاه گیلان