برگزاری نشست با محوریت « هوش مصنوعی و رباتیک» با همکاری انجمن علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان

نشستی علمی با محوریت « هوش مصنوعی و رباتیک » با سخنرانی دکتر محمدرضا بیک زاده عضو هیأت علمی دانشگاه UM مالزی توسط انجمن علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان و با همکاری دفتر روابط بین الملل دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست دکتر محمدرضا بیک زاده ( دکتری هوش مصنوعی از دانشگاه ESSEX انگلستان) در جمع  اساتید و دانشجویان رشته های برق، مکانیک و کامپیوتر دانشگاه گیلان و استان سخنرانی نمودند.

پخش فیلم مستند ساخت رباتهای پیشرفته مربوط به شرکت معتبر دنیا و جلسه پرسش و پاسخ نیز از جمله برنامه های این نشست بود.

شایان ذکر است این نشست ساعت 10 صبح روز دوشنبه 24 شهریور ماه در تالار شهید انصاری دانشکده فنی برگزار شد.