برگزاری نخستین جشنواره ملی کرسی‌های آزاد اندیشی با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی

نخستین جشنواره ملی دانشجویی کرسی‌های آزاد اندیشی کشور 14 آذرماه 95 با شرکت نمایندگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور و با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

در مراسم اختتامیه این جشنواره محمد فرهادی وزیر علوم، سیدضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی سخنرانی می‌کنند.

در این جشنواره کارگاه‌هایی با عنوان «آسیب‌شناسی کرسی‌های آزاداندیشی» و «چگونگی کارآمدسازی کرسی‌های آزاداندیشی» نیز برگزار خواهد شد.

این جشنواره به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی و با همکاری و حمایت وزارت علوم برگزار می‌شود.

بیش از ۵۰۰ اثر از ۵۶ دانشگاه کشور در ۱۸ بخش طراحی پوستر، مجری، نوآوری و ابتکار، مسابقه، بولتن، جلسات پرسش و پاسخ، میزگرد، گفتگوی آزاد، مناظره، دبیرخانه برتر دانشگاه‌ها، داور، الگوهای ترکیبی، تالیف کتاب، انیمیشن، طراحی لوگو، جلسات مطالبه‌گری از مسئولان، اینفوگرافی و همچنین نقد فیلم، کتاب، مستند، مقاله، نظریه وغیره  به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.