برگزاری مراسم عزاداری ایام فاطمیه در دانشگاه گیلان

همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمة‌الزهرا سلام‌الله‌علیها امسال نیز همچون سال‌های گذشته مجلس عزاداری توسط هیئت دانشجویی باقرالعلوم (ع) دانشگاه و بسیج دانشجویی در دانشگاه گیلان برگزار گردید.

این مراسم از تاریخ 11 اسفند الی 14 اسفند به مدت 4 شب در ساعت 20:30 در مسجد جامع دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان برگزار گردید.

همچنین به همین مناسبت بسیج دانشجویی دانشگاه مراسم عزاداری با حضور دانشگاهیان محترم در روز شنبه مورخ 93/12/16در دانشکده علوم کشاورزی برگزار نمود.

ايام فاطميه امسال در دهه ی اول در ماه اسفند93 و در دهه ی دوم در ماه فروردین94 قرار دارد. دهه  فاطميه اول : از دهم تا بیستم جمادی الاول ( از دهم تا بیستم اسفندماه 93) دهه  فاطميه دوم : از یکم تا دهم جمادی الثانی ( از دوم تا یازدهم فروردین 94) درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلف و متضاد است. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر (ص) . میان علمای شیعه، دو تاریخ مشهور و مقبول است: یکی هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر (ص) و دیگری نود و پنج روز .