برگزاری سومین جشنواره روشنا، با عنوان چشمه‌های جاری

سومین جشنواره روشنا، با عنوان چشمه‌های جاری با محوریت حفظ سوره مبارکه انسان، از 28 اسفند 92 تا 28 فروردین93 برگزار می‌شود.

اهداف برگزاری این جشنواره بهره گیری از نورانیت قرآن کریم در صفای دل و تهذیب نفس، تعمیق باورهای دینی و اخلاقی جوانان، مصونیت بخشی دانشگاهیان در برابر وسوسه های شیاطین از جمله فرهنگ منحط غرب است.

توسعه فضای قرآنی و معنوی دانشگاه ها در مسیر اسلامی شدن دانشگاه و انس جوانان با قرآن و درک حلاوت همراهی با قرآن و بهره گیری از معارف قرآن در تحقیقات علمی و زندگی اجتماعی و تعاملات سیاسی فرهنگی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

شرکت کنندگان در جشنواره روشنا با ورود به سایت این جشنواره، آزمون متشکل از پنج پرسش تستی را در مدت زمان 100 ثانیه پاسخ خواهند داد.

لازم به ذکر است، هر شرکت کننده مجاز به یک بار شرکت در آزمون است و به قید قرعه به تعدادی از افراد جوایزی تعلق می گیرد.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، نشر معارف، ستاد عمره دانشگاهیان، ستاد ازدواج دانشجویی، وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و سایر نهادها از جمله صدا و سیما در برگزاری سومین جشنواره روشنا مشارکت دارند.

علاقه مندان به شرکت در طرح چشمه های جاری می توانند جهت ثبت نام به سایت روشنا به آدرس http://www.rushana.ir مراجعه کنند.