برگزاری اولین جلسه کارگروه ستاد اقامه نماز در دانشگاه گیلان

اولین جلسه کارگروه ستاد اقامه نماز در ساعت 10:30 روز دوشنبه مورخ 93/06/10 در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد آغاز شد.

در ابتدا معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خانم دکتر کریمی ضمن خوش آمدگویی، عناوین برنامه های ستاد اقامه نماز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را تبیین کردند. ایشان اظهار داشتند باید در مورد این فریضه مهم عبادی که تأثیرگذار روی جان و روح آدمی است تأملی بیشتر انجام گیرد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین مهدوی نماینده محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تاکید بر اهمیت ویژه جایگاه نماز در زندگی فردی و اجتماعی به تأثیرگذاری مهم انجام این فریضه الهی برای داشتن فضای معنوی در محیط دانشگاه اشاره داشتند. ایشان مسجد را جایگاه بسیار مهم برای اجرای برنامه های مذهبیتوسط دانشجویان دانستند که باید برای آن تمهیداتی را اندیشید. در ادامه اعضای حاضر هر کدام نکته نظرات خود را بیان نمودند و تصمیماتی را اتخاذ کردند.