بازدید علمی از کارخانه فومن ‌شیمی

به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان مهندسی صنایع با محیط‌های صنعتی و فرایندهای خط تولید و هم‌چنین فراگیری عملی، به همت انجمن علمی مهندسی صنایع دانشکده فنی مهندسی شرق گیلان بازدید علمی از کارخانه فراوری و ساخت، واقع در شهرک صنعتی رشت، در تاریخ 14 آذر ماه 1397 با سرپرستی دکتر احسان فلاحی آرزودار، برای دانشجویان ورودی 94 صورت برگزار نمود. محصول تولیدی این کارخانه؛ انواع روغن‌های ترمز و همچنین وسایل بهداشتی از جمله خوشبو کننده هوا و ... می‌باشد که دانشجویان طی این بازدید، با مشاهده‌ی کارگاه‌های مختلف این واحد صنعتی، با فرایند تولید این محصولات، متناسب با رشته‌ی مهندسی صنایع آشنا شدند و توضیحات لازم در رابطه با خط تولید، توسط مسئول مربوطه ارائه گردید و به سؤالات مطرح شده‌ی دانشجویان پاسخ داده‌شد.