اولین نشست "ستاد آگاهی و شور آفرینی انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستای" دانشگاه گیلان برگزار شد.

اولین جلسه ستاد آگاهی و شورآفرینی انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا؛ با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مدیر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی، کارشناسان تشکل های اسلامی، کانون های فرهنگی و هنری، انجمن های علمی، دبیران تشکل های اسلامی دانشجویی و تعدادی از نمایندگان فرهنگی دانشکده های دانشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی  سیزدهم اردیبهشت ماه 1400 در اتاق شورای دانشکده معماری و هنر برگزار شد.

در این نشست هم اندیشی، پس از تلاوت قرآن کریم ، دکتر اکبری معاون فرهنگی و اجتماعی و رئیس ستاد آگاهی و شور آفرینی انتخابات دانشگاه به بیان نظرات خود از جمله لزوم امید آفرینی و نقد منصفانه، ترغیب و هدایت برنامه ها به سمت مناظره و افزایش فضا و فرصت گفتگو پرداخت.

ایشان همچنین تسهیل فرایند صدور مجوز، فراهم سازی بستر فضای مجازی اسکای روم، صیانت از سخنرانان اعلام نموده و خواستار رعایت مفاد اساسنامه و محدویت  های مصونیت بخش در فعالیت های کانون های فرهنگی، هنری و انجمن های علمی شد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز ضمن تشریح نظرات خود و بیان رسالت داتشگاهیان مبنی بر تبیین معیارها و تسهیل انتخاب و معرفی کاندیدای اصلح، شور آفرینی توام با بسط آگاهی را از لوازم افزایش مشارکت آگاهانه دانست.

ایشان همچنین به تببین موانع حضور و مشارکت آحاد جامعه و دانشگاه پرداخته، حضور در پای صندوق های رای با رعایت پروتکل های بهداشتی، حضور موثر در فضای مجازی، پرهیز از دو قطبی سازی، نقد عالمانه و... از برنامه ها و ظرفیت های افزایش مشارکت آگاهانه اعلام نمود.

در ادامه دیگر اعضای حاضر مدعو ضمن قدردانی از معاونت فرهنگی و اجتماعی در تشکیل ستاد آگاهی و شور آفرینی انتخابات، به تشریح دیدگاه ها و برنامه های تشکل مربوطه پرداختند.

در خاتمه مقرر شد؛ 1. استفاده حداکثری از ظرفیت فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با اختصاص به همه گروهها و نهاد ها، بعمل آید.

2. جلسات بصورت مستمر پیگیری شده و برنامه های مشترک موضوعی تدوین شود.

3. صدور مجوز و صیانت از موافقین و یا منتقدین برنامه های اجرایی در غالب کرسی های آزاد اندیشی، تسهیل گردد.

آدرس کوتاه :