اولین دوره مسابقات قرآن فرزندان کارکنان و اعضای هیأت علمی ـ ویژه دانشگاه گیلان

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری نهاد نمایندگی مقام مظم رهبری در دانشگاه گیلان اولین دوره مسابقات قرآن فرزندان (دختر و پسر)کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه گیلان را برگزار می نماید. این مسابقات در مقاطع ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه برگزار می‌شود و فرزندان کارکنان و اساتید دانشگاه گیلان می‌توانند در آن شرکت کنند. بخش شفاهی( شامل رشته های: حفظ، ترتیل و مفاهیم قرآنی) رشته حفظ: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در رشته حفظ سوره‌های فجر تا ناس، دانش‌آموزان دوره اول متوسطه در رشته حفظ جزء ۳۰ و دانش‌آموزان دوره دوم متوسطه در رشته حفظ بیش از یک جزء از قرآن. رشته ترتیل: دانش آموزان مقطع ابتدایی در رشته ترتیل جزء 30، دانش آموزان دوره اول متوسطه جزء 1 و 2، دانش آموزان دوره دوم متوسطه جزء 1 الی 5 . رشته مفاهیم(ویژه دوره دوم متوسطه، مشترک پسران و دختران): کتاب با قرآن خوشبخت شوید(نوشته سید مهدی هاشمی.نشر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه)از ابتدای کتاب تا ابتدای فصل هفتم صفحه 53. دانلود فایل کتاب حفظ موضوعی قرآن همچنین می توانید جهت دریافت فایل به دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه( آقای نیک بین) مراجعه نمایید. جوایز: مقطع ابتدایی: نفر اول 300هزار تومان – نفر دوم 200 هزار تومان – نفر سوم  100هزار تومان دوره اول متوسطه: نفر اول 400 هزار تومان – نفر دوم 300 هزار تومان – نفر سوم  200 هزار تومان دوره دوم متوسطه: نفر اول 500 هزار تومان – نفر دوم 400 هزار تومان – نفر سوم  300هزار تومان زمان ثبت نام: 14 مهر ماه الی 14 آبان ماه 1397 زمان برگزاری : 18 آبان ماه اولین روز از هفته قرآنی شماره تماس جهت ثبت نام: داخلی 2182، مستقیم 33690521 و 33690545 ( آقای نیک بین)
آدرس کوتاه :