اولین جشنواره ملی دانشجویی آیه گرافی

مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی دانشجویی آیه گرافی
اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول داوری نخستین جشنواره دانشجویی ملی آیه گرافی
  معاونت فرهنگی دانشگاه گیلان با همکاری گروه گرافیک دانشکده هنر و معماری برگزار می ­نماید حامیان جشنواره : ـ معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ـ اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان ـ سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت ـ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان اهداف جشنواره: شناسایی ظرفیت­ ها و معرفی دانشجویان برگزیده سطح کشور ایجاد انگیزه، تشویق و حمایت از فعالیت­ های هنری دانشجویی زمینه سازی برای ارتقاء کیفی آثار هنری - مذهبی اعتلای فرهنگ عمومی کشور و آشنایی بیشتر مردم با آثار هنری -  دینی موضوعات جشنواره: بخش اصلی : پوستر آیه ­گرافی بخش جنبی: لوگوتایپ ( نام سوره­ های قرآن کریم ) بخش ویژه : آیات قرآنی با موضوع انفاق مقررات جشنواره: شرکت در جشنواره برای دانشجویان در هر سطح و رشته­ ای مجاز می­باشد. هر شرکت­ کننده می­ تواند حداکثر در هر بخش 3 اثر ارسال نماید. طراحی پوستر بر اساس آیه­ های منتخب جشنواره لازم الاجرا می­ باشد . ارسال کپی کارت دانشجویی و شماره تماس به همراه اثر الزامی است. حق برگزارکننده در استفاده از آثار در تبلیغات محفوظ می­ باشد. در طراحی اطلاعات و متن پوستر از عنوان جشنواره استفاده نشود. جهت کسب اطلاعات بیشتر از ساعت 9  الی 13 با شماره  09366351471 تماس حاصل فرمایید.

آیه های مبارک قرآن کریم مورد نظر جشنواره

مشخصات اثر:

پوستر:   100x70 CM – CMYK – JPG-150 DPI لوگوتایپ: 40x40 CM – CMYK – JPG – 200 DPI حجم هر یک از آثار ارسالی حداکثر  10 mb می­باشد. قید نام شرکت­ کننده بر اساس روش زیر بر روی فایل ضروری است: Behnam_amini_poster 1 Behnam_amini_logotype 1 آثار خود را به ایمیل زیر ارسال فرمایید. Ayehgraphy94@guilan.ac.ir Ayehgraphy94@gmail.com تقویم اجرایی: مهلت ارسال آثار: 30 آذر 94 اعلام اسامی راه یافتگان: 15 دی 94 افتتاحیه نمایشگاه: 8 اسفند 94 اختتامیه و اهدای جوایز: 16 اسفند 94 هیأت داوران: دکتر محمد خزایی دکتر عبدالرضا چارئی رسول پروری مقدم بهرام حمیدی حجت الاسلام عطالله اسماعیلی ( کارشناس امور قرآنی ) دبیر جشنواره: مرضیه تراجی جوایز: نفر اول پوستر : تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و مبلغ 20/000/000 ریال نفر دوم پوستر : تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و مبلغ 15/000/000 ریال نفر سوم پوستر : تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و مبلغ 10/000/000 ریال جایزه بخش لوگوتایپ : تندیس جشنواره ، لوح تقدیر و مبلغ 10/000/000 ریال اهدای 3 جایزه نفیس به نفرات برگزیده آیات انفاق به طراحان آثاری که به نمایشگاه راه یابند گواهی شرکت در جشنواره اهدا خواهد شد. به اطلاع شرکت کنندگان محترم در جشنواره ملی دانشجویی آیه گرافی می رساند با توجه به استقبال زیاد دانشجویان از این جشنواره و ارسال آثار تا آخرین روز (15 دی ماه)، نتایج نهایی داوری و اسامی برگزیدگان جشنواره حداکثر تا هفته اول بهمن ماه94 اعلام می گردد.

اسامی برگزیدگان

poster