انتشار کتاب «مهر تامهر» دانشگاه گیلان

در راستای اهداف راهبردی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کتاب «مهر تا مهر» به صورت الکترونیکی انتشار یافت.

دکتر شاکری نیا معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان با اعلام این خبر گفت : این کتاب شامل بخشهای؛معرفی مشاهیر دانشگاه گیلان،مسابقات فرهنگی ویژه اساتید،کارکنان و دانشجویان،گزارش فعالیتهای انجام شده در سال 89،اهم برنامه های مصوب معاونت فرهنگی و اجتماعی در سال 90 و نظایر آن می باشد.

وی افزود : این کتاب در چند نوبت ویراش شده است و در نظر داریم با استفاده از نظرات و پیشنهادات جامعه دانشگاهیان نسخه بهتر آن در سال تحصیلی آینده عرضه شود.

در خاتمه خاطر نشان کرد : معرفی تشکیلات و وظایف معاونت فرهنگی و اجتماعی،تشکلهای اسلامی دانشگاه و دانشجویان،برگزیده فعالیتهای فرهنگی از دیگر قسمت های این کتاب است.

شایان ذکر است اساتید،کارکنان و دانشجویان جهت دریافت رایگان این CD می توانند به معاونت فرهنگی و اجتماعی واقع در طبقه پنجم سازمان مرکزی مراجعه فرمایند.