اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه پایان یافت.

اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان از تاریخ 14 تا 24 شهریور در مناطق صعب العبور شهرستان رودبار اجرا شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر اذعان کرد:
این برنامه در قالب طرح های عمرانی و فرهنگی در روستای گُوَرد منطقه عمارلو که تا مرکز شهرستان 60 کیلومتر فاصله دارد.انجام شده است.
خادم صادق افزود:

مردم این روستا که اغلب دامدار و کشاورز هستند با مشکلاتی مانند آب آشامیدانی، فاضلاب بهداشتی مواجه هستند.

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان بسیجی که در قالب دو تیم خواهران و برادران به تعداد 25 نفر اعزام شده بودند در بخش فرهنگی برنامه های نظیر مسابقات فرهنگی، آموزش قرآن، آموزش مهارتهای زندگی، سرکشی به خانواده ها ، مسابقات ورزشی و در بخش عمرانی مانند ساخت حمام و فاضلاب بهداشتی و... انجام داده اند.

مسئول بسیج دانشجویی هدف از برگزاری این طرح را حضور دانشجویان در مناطق محروم و آشنایی نزدیک با مسایل و مشکلات محرومین جامعه اعلام کرد و افزود : اجرای این گونه طرحها در افزایش روحیه تعاون و ایثارگری در قشر جوان تأثیر بسزایی دارد و ما مصمم هستیم اینگونه طرح ها را در آینده تداوم بخشیم.
شایان ذکر است مراسم اختتامیه با حضور مسئولین شهرستان، استان و منطقه روز جمعه مورخ 24/06/91 در مسجد روستای گُوَرد برگزار شد.